ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Jandarma Komando Er Göksel Özdemir Ortaokulu

Okulumuzun e-Güvenlikle İlgili Aldığı Kararlar

Okulumuz e- güvenliğe önem vermektedir. Bu önem dahilinde bazı çalışmalar yürütülmektedir. Öğrencilerimize her yıl Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Esma KARAYİĞİT tarafından e-güvenlik konuları titizlikle anlatılmaktadır. Güvenli e-alışveriş yapma teknikleri, siber tuzaklar ve tuzaklardan korunma yönetmeleri, siber zorbalık ve baş etme yolları gibi bir çok konu ele alınmakta ve bilinçlilik oluşturulmaktadır. Ayrıca okulumuz öğretmenlerine de seminer verilerek e-güvenlik kuralları tüm okul için uygulanan bir politika haline gelmiştir. Öğretmenlerimiz öğrenci yüz ve kimlik mahremiyetini üst seviyede tutmak başta olmak üzere hem kendi hem de öğrencilerimizin bilgi güvenliğini üst seviyede tutma konusunda bilinçli hareket etmektedir.

Okulumuzun bir de e-güvenlik politikası bulunmaktadır. Politika kurallarımıza aşağıdaki linke tıklayarak göz atabilirsiniz.

Politikamız İçin Tıklayın: meb_iys_dosyalar/24/01/733103/dosyalar/2021_02/05142754_okulumuz_e-guvenlik_politikasY.pdf

Aldığımız kararlar imzalanarak tutanak altına alındı.

Yayın: 31.01.2021 - Güncelleme: 30.01.2023 01:03 - Görüntülenme: 157