ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Jandarma Komando Er Göksel Özdemir Ortaokulu

Mrt

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ERZİNCAN GARNİZON ŞEHİTLİĞİNE 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Mrt

Öğrencilerimizin Deyimler Etkinliği Büyük Beğeni Topladı.

ÇEDES- "MERHAMET"

Kas

2020-2021 Eğitim - Öğretim döneminde okulumuz öğretmenlerinden Nuray BAYIRLI tarafından yürütülen "Kültür Festivali" isimli eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketi de almaya hak kazandı. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda yürütülen "İyi Bir İnsan Olma Yolunda" isimli etwinning projesi kapsamnında projede yer alan öğrencilerle huzurevi ziyareti gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Esafety Label Etiketi Aldı

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan esafety label etiketi aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket okullara ulus ötesi platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

Okulumuz her alanda olduğu gibi bu alanda da öncü olmaya devam edecektir.