ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Jandarma Komando Er Göksel Özdemir Ortaokulu

Okulumuzdan Huzurevine Ziyaret

Okulumuzda yürütülen "İyi Bir İnsan Olma Yolunda" isimli etwinning projesi kapsamnında projede yer alan öğrencilerle huzurevi ziyareti gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Esma KARAYİĞİT tarafından yürütülen etwinning projesi kapsamında huzurevi ziyareti gerçekleştirildi. "İyi Bir İnsan Olma Yolunda" isimli projede her ay bir iyilik ele alınıyor. Yaşlılara yardım etme, onların halinden anlama, empati kurabilme, yardımseverlik kazanabilme, iyiliği rol model edinebilme amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette, öğrencilerimiz hem yaşadığı çevreyi daha iyi tanıyabilme fırsatı buldu hem de yaşlılarımızı mutlu ederek kendileri de mutlu oldu.

Yayın: 25.02.2020 - Güncelleme: 29.01.2023 19:37 - Görüntülenme: 131